sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Pikanen päivitys pitkästä aikaa!


Taas ollut taukoa blogin kirjottamisessa. Aikaa menee aika paljon nyt lasten kanssan kun on kaksi ja remontoidessa kotiini. Raskaudesta ja synnytyksestä olen toipunut todella hyvin,jopa nopeemmin kun sektiosta. Jälkitarkastuksessakin repeämät olivat parantuneet hyvin mutta ovat vielläkin vähän kipeitä. Hb kanssa on noussut jo 120. Neuvolassa tarjosivat viellä pelkopolia,mutta en näe tarvetta siihen. En tule tekemään enään yhtään lasta. Synnytys meni miten meni ja kaikki päätty hyvin. Verensokerit on pysynyt nyt taas tasapainossa eikä tarvii pistellä ihan jäätäviä annoksia lääkettä. Daniel on kasvanu ja kehittynyt normaalisti. Painoakin on jo nytten 6241g ja 62cm pitkä. Isopoika ja hyvä ruokahalu. Syömään Daniel herää kerran yössä ja heräilee joka aamu silmät niin aurinkoisena. Eli on aika helppo vauva.:)  Hymyä ja höpötystä tulee paljon päivässä. Kohta on taas 3kk neuvola niin nähään taas miten poika on kasvanu ja ekat rokotteet saa.

 
Huvittavaa kun olen tehnyt kopion itsestäni vaikka onkin poika.
Ylemmässä kuvassa on Daniel ja alemmassa minä. :D

Poika sai nimekseen Daniel Magnus. Magnus toiseksi nimeekseen Daniel sai isäni toiveesta koska nimi on jokaisella pojalla ollut toisena nimenä. Kunnioitin isäni toivetta ja perinteitä kun sain pojan sukuun. Ida on taas saanut toisen nimensä minulta. Daniel kastettiin isäni yli 50-vuotta vanhassa ristiäismekossa jossa Idakin sai kasteensa. Ristiäiset sujuivat oikeen hyvin ja poikakin vaan nukkui tyytyväisenä sylikumminsa Mintun sylissä. Idalla ja Danielilla on yksi yhteinen kummi ja se on paraskaverini Laura. <3


 
Idakin täytti 2-vuotta ja alotti kerhon. Aika on mennyt todella nopeasti! Juurihan se synty! Ida sai  syntymäpäivänä paljon ihania lahjoja ja hienon keinuhevosen ukillta ja Sarilta. Vietiin Ida Fröbelipalikoitten keikalle ja sen jälkeen hoploppii. Riemua riitti koko päiväksi ja mukana oli Idan paraskaveri Alina. Uhmatuhma kohtauksia tulee päivässsä sen miljoona ja enimmäkseen kiukuttelee minulle. Tutista luopuminen ollut hirveän vaikeata ja Ida käy aina hakemassa veljensä tutin. Neuvolassakin Ida oli niin reipas. Annettiin influenssa rokotus niin Ida tokas siihen vaan että "sattu" eikä edes itkeny. Nykyään otan joka vuosi rokotteen kun kuulun riskiryhmään diabeteksen takia. En nyt tiedä onko siitä mitään hyötyä. Kerran olen sairastanut influenssaviiruksen, sain keuhkokuumeen ja jouduin sairaalaan. Sen jälkeen olen aina ottanut rokotteen.


Käytiin Danielin kanssa kahdestaan Helsingissä. Paska reissu mutta tulipahan tehtyä! Danielille tuli niin kova yskä että tuntu että välillä tukehtuu omaan limaansa. Yöt meni valvoessa koko reissunajan. Käytiin siskoni kanssa lastenklinikallakin kun toinen ei saa henkee. En päässyt oikeen missään käymään kun poika oli niin kipeä. Paraskaverini Laura tuli onneksi minun kanssa siskoni luo yöksi. Ihanaa oli jutella jonkun kanssa yömyöhään ja muistella menneitä. Onneksi nyt ollaan taas kotona ja Daniel voi jo paremmin. 



Pikasesti nyt päivitän tämän blogin enkä jaksa korjailla kirjotusvirheitä joita on paljon! :D Toivottavasti saa selvää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti